KEZELÉSEINKRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN

Kezeléseink kellemes közérzetet, megnyugvást, testi, lelki ellazulást és feltöltődést eredményezhetnek. Hatásukra a szervezetet az önregenerációs folyamatok beindítására ösztönözzük. Fontos, hogy nem helyettesítik az orvosi ellátást, ezért lényegesnek tartjuk az együttműködést az orvosokkal, egészségügyi intézményekkel.


Kezeléseink mindenkor és mindenhol ingyenesek!

 
 

Masszírozás (hát-, kéz-, talpmasszázs)

Olyan érintő, simító mozdulatokból épül fel, amelyek a hát, kéz, talp izmait és izomcsoportjait finoman ellazítják.

 • Az érintett területek gyengéd masszírozása stimulációként hat az ide haladó és innen elfutó idegekre, ezáltal az idegrendszer számára is.
 • A hát, kéz, talp átmelegedése által javul e területek vérellátása, aminek mindig az a célja, hogy az eredeti állapotot visszaállítsa – gondoljunk a gyulladások helyén létrejövő melegségre, vérbőségre.
 • Mindezen hatásoknak köszönhetően a szervezetet önregenerációs folyamatok beindítására ösztönözzük, de nem avatkozunk bele a fizikai test működésébe.
 • A finom mozdulatoknak köszönhetően nincsenek mellékhatások, a stressz oldásán és az izmok ellazításán keresztül engedünk teret a szervezetben zajló regenerációs folyamatoknak.

A masszázs széken, ülő pozícióban történik, fedetlen bőrfelületen semleges olaj használatával.


A masszírozás ideje kb. 30-40 perc.


Ajánlott azoknak, akik felfrissülésre vágynak, vagy akik egészségüket szeretnék helyreállítani, illetve megtartani.

 
 

Harmonizálás

Ez a kezelési mód az ősi kínai gyógyászatban már jól ismert, a keleti orvostudományban jelenleg is elfogadott meridián rendszer működésére épül. Testi vagy lelki okok miatt a meridiánokban nem jól működő gócok jöhetnek létre, melyek az energia áramlását gátolják. A harmonizálással lehetővé tesszük az energia akadálytalanabb haladását. Így harmonikusabb állapot állhat elő.


A kezelés álló helyzetben történik, időtartama kb. 10 perc.

 
 

Tartásjavító torna

A tartásjavító tornát gyermekektől az idősekig minden korosztály végezheti. Kíméletesen, de alaposan megmozgatja az ízületeket és a főbb izomcsoportokat.


 • Nevéhez hűen erősíti a has-, far- és hátizmokat, melyek a helyes testtartásunk alapjául szolgálnak. Ezen izmok gyengesége különböző testtartásbeli eltérésekhez vezet, amikből súlyos egészségügyi problémák is kialakulhatnak, ezért is fontos erősítésük, ezáltal a problémák megelőzése.
 • Alaposan megdolgoztatja az alsó és felső végtagokat egyaránt.
 • A „bokatorna” és az „alapmozgás” izompumpa hatással is bír, ezáltal az alsó végtag keringését javíthatja.
 • A gyakorlatsor fejlesztheti a mozgáskoordinációt, testtudatot, egyensúlyt és nem utolsó sorban a kitartást és akaratot.


A torna időtartama kb. 40-45 perc

 
 

Relaxa

Relaxációs technikánk nagyszerű lehetőség a testi, lelki és szellemi ellazulásra, lecsendesedésre, a fókuszálás elsajátítására, új tapasztalatok szerzésére önmagunkkal kapcsolatban. Íme egy rövid részlet a relaxánkból:


 
 

Hol érhetők el a kezeléseink?

Budapesti Központunkban hétköznapokon, vidéki és külföldi köreinkben rendszeresen tartunk kezeléseket, ahová várunk minden kedves érdeklődőt, rászorulót, és mindenkit, aki feltöltődésre, kikapcsolódásra, szeretetre vágyik.


A kezeléseink elérhetőségeihez kattints ide!

 
 

Egészségnapok

Gyakran vagyunk hivatalosak egészségnapokra, céges rendezvényekre, falunapokra, ahol a hozzánk fordulók kellemesen kikapcsolódhatnak. Masszíroztunk többek között:


 • a Posta Biztostó családi napján a munkatársakat és családtagjaikat
 • a Magyar Telekom kirendeltségeiben a munkatársakat
 • a Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnáziumban, Egerben a diákokat és tanárokat
 • az egykori ÁNTSZ-nél a dolgozókat, valamint szűrőnapjaikon a vendégeket
 • az Egri Rendőrkapitányság Egészségnapjain az irodai dolgozókat
 • a Transzplantációs Alapítvány “Mi is nyaralunk!” táborában a transzplantált gyerekeket és szüleiket
 • a Szent Margit Rendelőintézet (Budapest) szűrőnapjain a vendégeket

Amennyiben céges egészségnapot szerveznél, ahol munkatársaid frissítő masszázsban részesülnének, lépj kapcsolatba velünk! Kapcsolattartó: Burghardt Péter, 06 20 319 5684

 
 

Több ezer embert érintünk meg évente

Adataink csupán a 2010 óta regisztrált kezeléseink számát mutatja. Ezen kívül családoknál, barátoknál nem regisztrálva szintén jelentős mennyiségű kezelés történik.


Ha érdekel, hogy 2010-óta mennyi embert kezeltünk meg, kattints ide.

 
 

Kezeléseinkről mondták

 
 

Egészségcsoport

Szervezetünkön belül a kezeléseink tisztaságáért és egységes működéséért az önkéntesekből álló Egészségcsoport tagjai felelnek. A különböző kezelési technikákat vizsgához kötött tanfolyamokon lehet elsajátítani. Erre azért van szükség, hogy az ország bármely területén és külföldön is ugyanazt a szeretetet, odafigyelést és kezelést kapják az emberek. Egészségcsoportunk bemutatkozását itt olvashatod.