Kultúra, értékteremtés, hagyományőrzés

Fontosnak tartjuk az értékteremtést kulturális vonatkozásban is. Ez jelenti egyrészt kulturális örökségünk, anyanyelvünk, hagyományaink megőrzését, ápolását, másrészt az emberekben szunnyadó tehetség felismerését, kibontakozásának segítését és gondozását is. Ezért szeretnénk lehetőségeket teremteni tagjaink és az érdeklődők számára, hogy a nemzeti, a nemzetközi és az egyetemes kultúra minél több területén felszínre tudják hozni a szunnyadó értékeket. Foglalkozásainkon és kulturális rendezvényeinken teret adunk társainknak, valamint a velünk szimpatizáló embereknek, csoportoknak, szervezeteknek, hogy tehetségüket kibontakoztatva megmutathassák sokszínűségüket. Ezen alkalmak nemcsak a szórakozást szolgálják, de egyben megteremtik a fejlődés lehetőségét is az egyén, a közösség, a hazai és a nemzetközi közönség számára egyaránt.


Szeretettel várunk kulturális rendezvényeinken!

Zenei tehetségeinkkel, táncos produkcióinkkal szívesen fellépünk rendezvényeken, kulturális eseményeken. További információ: Tóth Éva, szfkultura@gmail.com

Ha tavasz, akkor Nemzetközi Kulturális Találkozó

Minden évben tavasszal kerül megrendezésre a Nemzetközi Kulturális Találkozónk, ahova szeretettel várjuk magyarországi és külföldi tagjainkat, ismerőseiket, valamint mindazon szervezetek képviselőit, akikkel jó kapcsolatot ápolunk.


A kulturális élményen túl az egymást szerető, vagy egymásra ismeretlenként is nyitott emberek között megélhetjük a közösség összetartó és egységformáló erejét. Évről évre ezért az „együtt” élményért jövünk össze egyre nagyobb számban, miközben a színpadon saját és meghívott tehetségeink változatos műsorszámokkal gondoskodnak a szórakozásunkról.


További információkért keresse Peszlen Beátát: +36 20 319 5658, peszibea@gmail.com

A fény ünnepe / karácsonyi ünnepség – szeretettel várjuk!

A Fény ünnepe, a karácsony, családi esemény: ezért nagyobb családunk számára is lehetőséget teremt a meghitt közös ünneplésre. Ilyenkor a gyerekek még inkább középpontba kerülnek: nemcsak nézőkké, de gyakran fellépőkké is válnak. Bensőséges pillanatok, izgalom és nevetés váltják egymást. Természetesen nem maradhat el a karácsonyfa és a várva várt ajándékozás élménye sem.


További információkért keresse Nógrádi Ágnest: ronaagi@gmail.com

Szilveszter – bulizzunk együtt!

A szilveszter a felszabadult vidámság és a felhőtlen szórakozás ideje. Közösségünk tagjainak és családtagjaik, barátaik kikapcsolódásáról, humorért felelős csoportunk gondoskodik, mely nevében is hordozza esszenciális eredetiségét: SZAFT, avagy Szellemes Alkotók Fesztelen Társulata. A szaft, amiben az étel íze összpontosul, és keveredik benne a humor, az alkotás, és az együttlét, amelyben feloldódunk.


Az évek során egyre jobban fejlődő társulat minden alkalommal új zenés, táncos jelenetekkel színesített vidám történetet ír és ad elő nagy sikerrel. A társaság állandó magjához bárki csatlakozhat, aki kedvet érez, és nem fél átlépni személyisége határain.


A szórakoztató előadás után tombola, táncház, majd felejthetetlen, hajnalig tartó táncmulatság várja résztvevőket.


További információkért keresse Nógrádi Ágnest: ronaagi@gmail.com

Egyéb művészeti foglalkozásaink

Rendezvényeinken kívül különböző művészeti csoportok várják szeretettel foglalkozásaikon az érdeklődőket szerte az országban:

  • tánckörök
  • énekkar
  • kreatív foglalkozások
  • hagyományőrző dobolás